رییس اتاق بازرگانی: آماده سرمایه‌گذاری زنان بازرگان و کارآفرین در گلستان هستیم



به گزارش خبرنگار ایرنا، علی محمد چوپانی روز پنجشنبه در همایش ملی کانون زنان بازرگان سراسر کشور در سالن اجتماعات اتاق بازرگانی استان در گرگان، افزود: از حضور بانوان بازرگان سایر استان ها ، در گلستان استقبال می شود و کانون زنان بازرگان استان می تواند برنامه ریزی برای سفر این قشر و آشنایی با ظرفیت های این خطه را داشته باشد.   
وی تاکید کرد: بانوان بازرگان نباید نگران فعالیت اقتصادی باشند چراکه شرایط برای حمایت و معرفی توانمندی آن ها بیشتر فراهم خواهد شد.
وی با اشاره به کارنامه درخشان اتاق بازرگانی گلستان در ارایه خدمات به سیلزدگان سال ۹۸ و همکاری در پیشگیری از شیوع ویروس کرونا افزود: اعضای این اتاق طی چند سال اخیر در این ۲ حوزه در کنار مردم منطقه بوده و پشتیبانی از هم استانی ها در حوزه اجتماعی انجام داده است.
چوپانی ادامه داد: توزیع غذای گرم، کمک در ساخت خانه برای شماری از سیلزده استان از جمله در مینودشت و گمیشان و حمایت در ایجاد فرصت های شغلی برای خانوارهای سیلزده در گمیشان و کمک در ساخت چهار  باب مدرسه و زمین چمن فوتبال در سایر مناطق از جمله حمایت های اعضای این اتاق است.
وی گفت: در حوزه پیشگیری از شیوع ویروس کرونا هم با تشکیل قرارگاه پشتیانی مالی در اتاق بازرگانی استان خدمات ارزنده ای در این بخش ارایه شد که تزریق ۳۳۰ میلیارد ریال از سوی بازرگانان استان و جذب ۱۰۰ میلیارد ریال از اتاق بازرگانی ایران انجام و این اعتبارات صرف خرید لوازم موردنیاز پیشگیری و درمانی بیمارستان ها از جمله دستگاه های کمک تنفسی، مخزن اکسیژن، هشت دستگاه سی تی اسکن شده است.

رییس اتاق بازرگانی: از توانمندیهای زنان بازرگان و کارآفرین برای توسعه گلستان استفاده می‌کنیم

 آموزش الویت مهم کانون زنان بازرگان           
رییس کانون زنان بازرگان ایران گفت: برنامه ریزی برای آموزش اعضای کانون زنان بازرگان در استان ها یکی از الویت های مهم بوده که امسال با جدیت این مهم پیگیری و اجرا می شود.
سیده فاطمه مقیمی افزود: سال قبل این کانون ۳۰۰ کارگروه آموزشی را برای اعضای خود در استان ها به صورت های حضوری و مجازی متناسب با نیاز به ویژه در فعالیت های اقتصادی اجرا کرد.
وی برگزاری ملاقات جداگانه بین اعضای هیات مدیره زنان بازرگان ایران با هیات هایی از کشورهای ارمنستان، آذر بایجان، عراق و روسیه و بستن تفاهم نامه های همکاری، نشست با دولتمردان، فعال نگه داشتن اتاق فکر زنان بازرگان و تشکیل آن هر ۱۵ روز یک نوبت، ایجاد بانک ایده ،  راه اندازی فصلنامه ویژه بانوان بازرگان ایران، برگزاری  نشست مشترک با سفارت چین با عنوان نقش زنان در فقرزدایی وآشنایی با چالش های اقتصادی در جهان، برپایی نشست های کارآفرین و مدیریت زنان در شرایط بحران، تشکیل اتاق مشترک بین ایران و گرجستان، راه اندازی پویش نفس پیوسته و فعالیت های اجتماعی به ویژه در مقابله با شیوع ویروس کرونا  را از جمله دیگر برنامه های اجرا شده کانون زنان بازرگان ایران برشمرد.
مقیمی با تاکید بر سرمایه گذاری بیشتر در استفاده از ظرفیت کانون زنان بازرگان ایران در توانمندسازی اعضای آن برای توسعه کشور، افزود: این کانون راه اندازی شده تا بیشتر از نقش و ظرفیت زنان کارآفرین و بازرگان این مرز و بوم با  حمایت ها و ساماندهی استفاده شود.
وی برگزاری همایش ملی کانون زنان بازرگان ایران در استان ها را در راستای معرفی ظرفیت ها در مناطق، توانمند سازی اعضا ، ارتباط مستمر اعضا با یکدیگر  و تبیین هرچه بهتر رسالت این کانون عنوان کرد و گفت: باید میز تخصصی معرفی ظرفیت ها و توانمندی زنان در هر استان تشکیل و فعال شود.
به گفته وی کانون زنان بازرگان ایران که زیر نظر اتاق بازرگانی ایران از سال ۶۹ فعالیت می کند اکنون دارای ۳ هزار بوده که هزار و ۸۰۰ نفر از آنان فعال و تاثیر گذار در حوزه اقتصادی کشور هستند.
وی اضافه کرد: کانون زنان بازرگان ایران دارای ۲۲ کانون فعال در ۳۳ اتاق بازرگانی در استان هاست.

رییس اتاق بازرگانی: از توانمندیهای زنان بازرگان و کارآفرین برای توسعه گلستان استفاده می‌کنیم

لزوم خروج گلستان از صادرات چمدانی صنایع دستی
سرپرست اداره کل امور بانوان و خانواده استانداری گلستان گفت: با توجه به این که این استان شمالی دارای ظرفیت در تولید صنایع دستی و همسایگی با کشور ترکمنستان و ارتباط با قزاقستان، ضرورت دارد که صادرات چمدانی محصولات صنایع دستی از این خطه به حمل کانتیری ارتقا یابد.
آزاده رجبی افزود: گلستان با وجود اقوام و مذاهب مختلف به عنوان مهد تولیدات صنایع دستی شهره بوده و برای استفاده بهینه از این ظرفیت در ایجاد فرصت های شغلی و تاثیرگذاری آن در رونق اقتصادی استان، باید چالش های حوزه صادرات صنایع دستی منطقه سریع تر حل شود.
وی ادامه داد: حمایت از بانوان کارآفرین در استان بسیار ضروری بوده و این اداره کل طی پنج ماه اخیر توانسته بیش از ۵۰۰ بانوی کارآفرین منطقه در حوزه صنایع دستی را شناسایی کند و از این عده ۱۱۸ نفر عضو اتاق بازرگانی، صنایع ، معادن و کشاورزی استان هستند.
وی گفت: از کانون زنان بازرگان ایران انتظار است که در توانمندسازی زنان کارآفرین استان و معرفی ظرفیت های صنایع دستی بانوان منطقه بیشتر کمک کنند.
فریده بستان بان رییس زنان بازرگان اتاق بازرگانی، صنایع، معادن و کشاورزی گلستان هدف از برگزاری همایش ملی زنان بازرگان ایران در گلستان را معرفی ا هرچه بهتر این کانون به جامعه هدف و بهره گیری از حمایت ها و ارتباط گیری با دستگاه ها و مراکز دانشگاهی و ترغیب بانوان علاقمند منطقه به قعالیت های اقتصادی برشمرد .

کانون زنان بازرگان گلستان از سال ۹۶ فعالیت گسترده خود را در راستای حمایت از بانوان شاغل و فعال و بسترسازی برای تاثیرگذاری بیشتر بانوان در حوزه اقتصاد در استان آغاز کرده است.

رییس اتاق بازرگانی: از توانمندیهای زنان بازرگان و کارآفرین برای توسعه گلستان استفاده می‌کنیم
وجود ۴۵۲ هزار هکتار عرضه جنگلی،۶۶۷ هزار هکتار اراضی  با تولید ۴.۵ میلیون تُن محصولات کشاورزی، وجود گمرک اینچه برون در گنبدکاووس، دسترسی به جاده ترانزیتی راه آهن بین المللی ایران - ترکمنستان - قزاقستان و راه آهن سراسری کشور، قرار گرفتن در کریدور شمال - جنوب و دسترسی جاده ای و ریلی به بندر ترکمن و ارتباط با تهران و جنوب کشور، وجود فرودگاه بین المللی گرگان و قدس در کلاله، فعالیت دفتر نمایندگی وزارت امور خارجه و سرکنسولگری قزاقستان در گرگان و  تصویب منطقه آزاد تجاری - صنعتی اینچه برون از جمله ظرفیت های اقتصادی استان گلستان است.
 در استان گستان ۲ میلیون نفر جمعیت متشکل از اقوام و مذاهب گوناگون به صورت مسالمت آمیز زندگی می کنند که اقتصاد اصلی ساکنان آن بر پایه کشاورزی است.


گروه خبر: 
دسته بندی در گروه: